side_banner

UV-belegg for metall

UV-belegg for metall er den ideelle måten å påføre tilpassede farger på metall samtidig som det gir ekstra beskyttelse. Det er en utmerket måte å forbedre estetikken til metall samtidig som den øker isolasjon, ripebestandighet, slitasjebeskyttelse og mer. Enda bedre, med Allied Photo Chemicals nyeste UV-beleggsteknologier, er det enkelt å raskt påføre belegget på metallgjenstander i alle størrelser med minimal tørketid.
Fordeler med UV-belegg for metall
Belegg forbedrer metallprodukter og emballasje betydelig. En tilpasset UV-beleggtjeneste gir mange unike fordeler.
Forbedret beskyttelse mot riper og slitasje
Kort tørketid
Forbedrede produksjonstider
Umiddelbar tilbakemelding om kvalitetskontroll
Mange farge- og finishalternativer
Skreddersydd sluttproduktdesign
Sammenlignet med konvensjonelle beleggingsmetoder er UV-belegg også mer miljøvennlig og trygt. Bruk av vannbaserte belegg og ultrafiolett herding betyr at teknologiene våre er giftfrie. Det er det bedre alternativet for teammedlemmene og verden rundt deg. Den raske herdetiden bidrar til å sikre utmerket dekning, jevnhet og lysstabilitet. Disse fordelene gjør UV-belegg flott for både kommersielle og industrielle applikasjoner.
Hvordan det fungerer
Tradisjonelle belegningsprosesser krever herding ettersom løsningsmidler fordamper, slik at belegget herdes. Med UV-herding akselereres denne prosessen til å være nesten øyeblikkelig. Metall er vanligvis belagt med en vannbasert løsning som er herdet med ultrafiolett lys. Vi tilbyr også 100 prosent belegg og løsemiddelbaserte alternativer. Som en ledende beleggprodusent forbedrer vi alltid våre tilbud med de nyeste teknologiene. Dette har hjulpet oss med å sikre rask og jevn belegg for metallprodukter. UV-belegg er ideelt for aluminiumsbokser, emballasje og lignende gjenstander. Det er også et utmerket valg for å påføre beskyttelse og farge på metallkomponenter. Vi tilbyr også UV-belegg for plast, tre, papir og betong. Allied Photo Chemical har alle dine malingsbehov dekket.


Innleggstid: Jun-12-2024